У Міноборони назвали посади в армії, на які насамперед потрібні люди

В армії велика кількість вакансій , пов’язаних з логістикою, ремонтом та обслуговуванням

Потреба нових військовослужбовців різних спеціальностей мають, насамперед, частини, які безпосередньо беруть участь у стримуванні агресора. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив уповноважений Міністерства оборони з рекрутингу Олексій Бежевець.

У Міноборони назвали посади в армії, на які насамперед потрібні люди

Військовий зазначив, йдеться про такі посади, як водії, механіки, стрілки, оператори всіх видів озброєння, обслуга артилеристів, оператори безпілотників та медики.

"Окремий шлях зараз для медиків створений, щоб людина, яка має хоча б базову медичну освіту, могла в армію зайти саме на посаду, що передбачає медичну допомогу", – зазначив Бежевець.

Також, за його словами, є велика кількість вакансій в армії, пов’язаних із логістикою, обслуговуванням та ремонтом. Окрім того, є вакансії на штабні посади.

Загалом, як зазначив Бежевець, у центрах рекрутингу понад 2000 вакансій. Ще 10 000 різних вакансій розміщені онлайн безпосередньо військовими частинами.

"Це те поле вакансій, з якого може підбиратися людиною те, що його цікавить. З цих понад 10 000 вакансій можна підібрати різні конкретні вакансії, максимально близькі за спеціальністю, досвідом, баченням людини", — підкреслив уповноважений Міноборони з рекрутингу.